+30 210601533 Δευ. - Παρ. 09:00 - 17:00 Αρχιπελάγους 138, 165 62 Άνω Γλυφάδα, Αττική- Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία WODBOX IKE

Η εταιρία WODBOX IKE ιδρύθηκε με στόχο να αναπτύξει και να βελτιώσει τους χώρους άθλησης που λειτουργούν με βάση τις καθημερινές διαφορετικές προπονήσεις με ασκησιολόγιο λειτουργικών κινήσεων ( WOD = Workout of the Day).

Στόχος μας είναι βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας στα Boxes που λειτουργούν στην Ελλάδα, προσφέροντας τεχνογνωσία και οργάνωση, έτσι ώστε να βελτιώσουν την υγεία στους αθλούμενους τους, να αυξήσουν τα μέλη τους και να είναι οικονομικά υγιείς επιχειρήσεις. Επιχειρηματικό πλάνο σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα για κάθε νέο Wodbox με σωστή επίβλεψη στα έξοδα και με στόχο την αύξηση στις οικονομικές εισροές

Απώτερος και εξίσου σημαντικός σκοπός μας, είναι η ικανοποίηση των αθλουμένων, παρέχοντας τους ποιοτική και ασφαλή σωματική άσκηση.

Ασχολούμαστε προπονητικά, με τις κινήσεις της καθημερινότητας, μέσα από προγράμματα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, τα οποία έχουν αναπτυχθεί επιστημονικά και έχουν εξελιχθεί πολλά χρόνια τώρα και εμπειρικά μέσα από τη συνεργασία προπονητών και αθλητών.

Ο προγραμματισμός Wodbox, συνδυάζει προπόνηση με αερόβιο εξοπλισμό, βασικές ασκήσεις ενδυνάμωσης με ελεύθερα βάρη, και επαρκές ασκησιολόγιο απο ενόργανη γυμναστική με το βάρος του σώματος μας.

Τα προγράμματα ανανεώνονται κάθε μέρα με νέες λειτουργικές ασκήσεις οι οποίες έχουν στόχο στην αύξηση και βελτίωση στην αντοχή, την ενδυνάμωση, την ευκαμψία, την δύναμη, την ταχύτητα, την ευκινησια και την ισορροπία.

Είτε είστε χρόνιος λάτρης της υγείας και της φυσικής κατάστασης, είτε αρχάριος και ξεκινάει σήμερα το ταξίδι στο Fitness, είσαι στο σωστό μέρος.

Το ασκησιολόγιο και η ένταση ρυθμίζονται ανάλογα με τη φυσική κατάσταση, την ηλικία, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλούμενου.

Η κάθε κίνηση είναι διεξοδικά ελεγμένη απο τους προπονητες της Wodbox έτσι ώστε να διασφαλίζει τις γραμμές του ανθρώπινου σώματος, για την αποφυγή τραυματισμών και ατυχημάτων, και ενώ η ένταση μένει ίδια, διαμορφώνονται το ασκησιολόγιο και η επιβάρυνση για μια ευχάριστη προπόνηση κάθε μέρα.

Οι προπονήσεις δεν θα είναι ποτέ βαρετές και πάντα πρόκληση/έκπληξη θετική για την υγεία και την ευεξία του αθλούμενου.

Μελλοντικά έχουμε ως στόχο την διοργάνωση event & αγώνων με στόχο την υγεία και την ευεξία ακόμη περισσότερων ανθρώπων γιατί πιστεύουμε ότι το ασφαλές fitness είναι και αξίζει σε όλους. Επίσης κάνουμε ήδη βήματα για την δημιουργία online προγραμματισμού για τους αθλούμενους μας που δεν μπορούν λόγω συνθηκών να παρευρεθούν στα φυσικά μας καταστήματα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας