+30 210601533 Δευ. - Παρ. 09:00 - 17:00 Αρχιπελάγους 138, 165 62 Άνω Γλυφάδα, Αττική- Ελλάδα

Member Benefits

Η Προσοχή μας - ΕΣΥ

Το έμπειρο προσωπικό και οι προπονητές μας έχουν την εκπαίδευση και την εμπειρία έτσι ώστε να κρατήσουν τα στάνταρ σας ψηλά. Θα σας οδηγήσουν σε μια ασφαλή προπόνηση με κύριο μέλημα την σωστή τεχνική, την προστασία και το χαμόγελο σας.

Καταρτισμένοι Προπονητές

Οι προπονητές μας είναι ειδικοί στον τομέα τους.

Η συνεχής ενημέρωση των γνώσεών τους σας προσφέρει ασφάλεια και αποτέλεσμα στην προπόνηση σας, με σωστή ένταση, ασκήσεις για όλους και ποικιλία προγραμμάτων κάθε μέρα.

Ποιότητα Εξοπλισμού

Χρησιμοποιούμε μόνο κορυφαίο εξοπλισμό και εξασφαλίζουμε μια ασφαλή και ποιοτική εμπειρία εκγύμνασης, κάθε φορά. Κάνουμε συνεχή συντήρηση των οργάνων, έτσι ώστε κάθε προπόνηση να είναι μοναδική.

Καθαριότητα

Από τα αποδυτήρια μας, έως τον χώρο προπόνησης μαζί με τον εξοπλισμό, είμαστε υπερήφανοι για την καθαριότητα και το περιβάλλον προπόνησης που αναλογεί στον κάθε ασκούμενο. Ειδικά αντισηπτικά για την ασφάλεια όλων μας και ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για να συμβαδίζουμε άριστα με τις οδηγίες του υπουργείου.

Εμπειρία Wodbox

Ανυπομονούμε να σας γνωρίζουμε από κοντά.

Ελάτε να γνωρίσετε και να δείτε γιατί τα μέλη μας σε όλη την Ελλάδα μας επιλέγουν επανειλημμένα ολα αυτα τα χρόνια. Βάλτε την άσκηση στην ζωή σας με τον καλύτερο τρόπο.

Μόλις φτάσετε στα γυμναστήριο μας, θα βρείτε το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε ετοιμότητα για την ξενάγηση σας στον χώρο και να σας δώσει τις απαντήσεις σε τυχόν απορίες σας!

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ

Schedule a meeting

  • Προγραμματίζω ένα ραντεβού
  • Επικοινώνησε μαζί μου